Cübbeli Ahmet Hoca da Özgür Özel’den övgüyle bahsetti: Hapishanede ziyaretime geldi, ilaçlarımı sordu

08-05-2024
Rûdaw
Etiketler Cübbeli Ahmet Hoca Özgür Özel Övgü Bülent Arınç CHP
A+ A-

Haber Merkezi - AK Parti’nin kurucularından eski Meclis Başkanı ve AK Parti eski milletvekili Bülent Arınç’ın ardından Cübbeli Ahmet Hoca da CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den övgüyle bahsetti.

Cübbeli Ahmet Hoca, “kadın ticareti ve fuhuş” iddialarıyla cezaevinde tutuklu bulunduğu sırada kendisini ziyarete gelenlerden birinin de Özgür Özel olduğunu belirterek görüşme sırasında aralarında geçen diyaloğu paylaştı.

Katıldığı bir canlı yayında konuşan Cübbeli Ahmet Hoca, "Benim kaç kere hapishanede ziyaretime geldi. İlaçlarımı sordu, eczacıyım dedi. Tabii hukukumuz var. Biz de vefasız biri değiliz. Konuşurken daha terbiyeli konuşmam lazım. Peygamberimizin, Yahudi bir komşusu var. Özgür beye Yahudi dedi demesinler. Yahudi komşusu bile olsa kurban kesildiğinde ilk eti ona gönderirdi. Vefa gelişen hukuka göredir. Bana kartını verdi, bir sorun yaşarsan bana mektup yazabilirsin dedi" ifadelerini kullandı.

Bülent Arınç da geçtiğimiz günlerde Özgür Özel'in Manisa’da bir yakınının cenaze törenine  geldiğini ver tören için cezaevinden çıkarılıp getirilen bir başka yakınının kelepçesinin  sökülmesini sağladığını belirterek, "Cenazede Özgür Özel'i gördüm. AK Parti'den bir tane vekil yoktu. Bunu hayatım boyunca unutmam. O benim kahramanım" demişti.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli
 

Son paylaşılanlar

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan

Erdoğan’ın sokak köpekleriyle ilgili talimat verdiği öne sürüldü

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sahipsiz köpeklerinin uyutulması hakkında bakan ve bürokratlardan bilgi aldığı ve "Daha ne bekliyorsunuz, adım atın, çok şikayet alıyoruz" diye kızdığı öne sürüldü.