CHP'den eleştirilerin hedefindeki Lütfü Savaş açıklaması

11-01-2024
Rûdaw
Etiketler CHP Hatay Lütfü Savaş Deprem
A+ A-

Haber Merkezi - CHP, 31 Mart yerel seçimleri için Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak mevcut başkan Lütfü Savaş'ı gösterdi. Savaş'ın aday gösterilmesi tepki çekti. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Lütfü Savaş'la ilgili açıklama yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Lütfü Savaş'ı gösterdi. Hatay depremleriyle tepki çeken mevcut başkan Savaş'ın adaylığı eleştirilere neden oldu.

Basın açıklaması düzenleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel'e Lütfü Savaş'ın bir sonraki Parti Meclisi'nde (PM) geri çekilip çekilmeyeceği soruldu.

Yücel, o soruyu şu sözlerle yanıtladı:

"Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayımız partimizin yetkili organları gerekli incelemeleri yaptıktan sonra aday olarak açıklanmıştı. Lütfü Savaş'ın geri çekilme durumu söz konusu değildir. Hatay'da büyük acılar yaşandı. Bu yaraların sarılması konusunda CHP Büyükşehir Belediye Başkanımız (Lütfü Savaş) gereken her türlü fedakârlığı göstermiştir, bundan sonra da gösterecektir."

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli
 

Son paylaşılanlar

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan

Erdoğan’ın sokak köpekleriyle ilgili talimat verdiği öne sürüldü

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sahipsiz köpeklerinin uyutulması hakkında bakan ve bürokratlardan bilgi aldığı ve "Daha ne bekliyorsunuz, adım atın, çok şikayet alıyoruz" diye kızdığı öne sürüldü.