AK Parti aday tanıtım toplantısını iptal etti

13-01-2024
Rûdaw
Etiketler Ömer Çelik TSK PKK
A+ A-

Haber Merkezi - AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, TSK ile PKK arasında yaşanan çatışmalarda 9 askerin hayatını kaybetmesi nedeniyle bu hafta sonu yapılması planlanan aday tanıtım toplantısının Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla ertelendiğini duyurdu.

Türkiye Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 12 Ocak'ta Duhok’un Amedi ilçesi sınırları içerisindeki Zap bölgesinde devam eden “Pençe-Kilit” operasyonunda PKK’lilerle yaşanan çatışmada 5 askerin hayatını kaybettiğini olduğunu, 3'ü ağır 8 askerin ise yaralandığını duyurmuştu.

Yerel seçimler öncesi belediye başkan adaylarını açıklamaya devam eden AK Parti'den açıklama geldi.

Çatışmalarda 9 askerin hayatını kaybetmesi nedeniyle AK Parti, 14 Ocak Pazar günü Ankara'da yapacağı aday tanıtım toplantısını iptal etti.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Bu hafta sonu yapacağımız aday tanıtım toplantımız şehitlerimiz sebebiyle, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla ertelenmiştir. Şehitlerimizin mekânı cennet olsun. Ülkemizi her türlü tehditten korumak için mücadelemiz kararlılıkla sürecektir."

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli
 

Son paylaşılanlar

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan

Erdoğan’ın sokak köpekleriyle ilgili talimat verdiği öne sürüldü

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sahipsiz köpeklerinin uyutulması hakkında bakan ve bürokratlardan bilgi aldığı ve "Daha ne bekliyorsunuz, adım atın, çok şikayet alıyoruz" diye kızdığı öne sürüldü.