19 yaşındaki genç halı saha maçında çıkan ofsayt kavgasında öldürüldü

29-02-2024
Rûdaw
Etiketler Secad Emin Genç Futbol Kavga Ofsayd Cinayet
A+ A-

Erbil (Rûdaw) – Irak’ın başkenti Bağdat'ta Secad Emin isimli genç "ofsayt" gerekçesiyle çıkan kavgada tornavida ile öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre 19 yaşındaki Secad Emin, halı saha maçında gol attı. Karşı takım oyuncuları gole “ofsayt" diyerek itiraz etti. Bunun üzerine çıkan kavgada Secad Emin tornavida darbeleri ile yaralanıp hayatını kaybetti.

Kavgada Secad Emin’in 3 takım arkadaşının da tornavida ile yaralandığı belirtiliyor.

Dilfiyan aşireti reisi Şeyh Naci Dilfi, olayla ilgili, "Ofsayt gerekçesiyle küçük bir sorun çıkıyor aralarında, sonra kavga ediyorlar. Rakip takım oyuncuları onu tornavida ile öldürüyor. Maalesef bu tür olaylar arttı” dedi.

Polis 3 şüpheliyi gözaltına alırken, 2 şüpheli kaçtı. Gözaltına alınanlardan şu ana kadar Secad Emin’i öldürdüğünü itiraf eden olmadı.

Yakınlarının verdiği bilgiye göre, ofsayt nedeniyle hayatını kaybeden Secad Emin, sağır ve dilsizdi ve ailenin en küçük çocuğuydu.

Rûdaw’a konuşan Secad Emin’in amcası İbrahim Mihemed Dilfiye, “Kavga etmişler, maç bittikten sonra diğer takımın oyuncuları onları tornavida ile vuruyor. 4 kişi tornavida darbeleriyle yaralanıyor. Secad da başına aldığı tornavida yarası ile hayatını kaybediyor. 3 kişi de yaralı, ancak şükürler olsun ki onların durumu iyi” dedi.

 

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli