Akşener: Bizi engellemeye çalışan Beştepe değil, Saraçhane

31-01-2024
Rûdaw
Etiketler Meral Akşener İYİ Parti Saraçhane İBB İBB Başkanı
A+ A-

Haber Merkezi - Partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti lideri Meral Akşener, yerel seçim için hazırlanan afişlerin İstanbul’da billboardlara asılmasının engellendiğini öne sürdü.

Akşener, "Bu kez bizi (billboardlarımızı) engelleyen Beştepe değil, Saraçhane" dedi.

"Varsın belediyenin gücünü üzerimize salsınlar"

İsim vermeden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştiren Akşener, "Ana muhalefet partisi de meğer bizden çok rahatsızmış. Milletimiz için çok doğru şeyler yapıyoruz demektir. Birileri istiyor ki billboardsuz seçim çalışması yapalım. Bizi sansürlemek isteyen Beştepe değil Saraçhane. Saray sansürüne de, Belediye sansürüne de mecbur değilsin. Biz haksızlık gördüğünde Pınarhisar’a da, Saraçhane’ye de koşanlarız. Ve bunların pis bedellerini ödeyenleriz. Varsın onlar belediyenin gücünü üzerimize salsınlar. Bunlar iktidarın kopyaları. Biz bu fevkalade cabbar arkadaşları kapalı kapılar ardında aslan kesilip iş icraata gelince meydana gelemeyişleriyle tanıyoruz zaten. Sayın Kılıçdaroğlu'nun yönetimindeyken CHP, bize 1 kuruş yardım yapmış mı? Bunun cevabını vermek zorundasınız” diye konuştu.

Ne olmuştu?

Geçen Mayıs ayında yapılan genel seçimlerde İYİ Parti CHP ile birlikte Millet İttifakı içinde yer almıştı. Bir önceki yerel seçimlerde de İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu desteklemişti.

Ancak 31 Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimlerde İYİ Parti kendi adayını çıkarıyor. İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu İBB adayı olarak gösterilmişti.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli
 

Son paylaşılanlar

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan

Erdoğan’ın sokak köpekleriyle ilgili talimat verdiği öne sürüldü

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sahipsiz köpeklerinin uyutulması hakkında bakan ve bürokratlardan bilgi aldığı ve "Daha ne bekliyorsunuz, adım atın, çok şikayet alıyoruz" diye kızdığı öne sürüldü.