ABD Başkanı Biden'ın eşi Jill Biden Covid-19 testi pozitif çıktı

05-09-2023
Etiketler Covid-19 Jill Biden ABD Başkanı Joe Biden
A+ A-

Haber Merkezi - Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada ise First Lady'nin testinin pozitif çıkmasının ardından Başkan Biden'a test yapıldığı duyuruldu.

ABD Başkanı Joe Biden'ın eşi Jill Biden'ın tekrar Covid-19'a yakalandığı açıklandı. Başkan Biden'ın test sonucunun ise negatif olduğu belirtildi.

Geçen yıl ağustos ayında Covid-19'a yakalanan Jill Biden'ın yapılan test sonucunun pozitif sonuç verdiği belirtildi.

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada 72 yaşındaki First Lady'nin semptomlarının hafif olduğu ve evinde dinlendiği kaydedildi. 80 yaşındaki Başkan Biden ise son olarak geçen yıl temmuz ayında hastalığa yakalanmıştı.

İletişim Direktörü Elizabeth Alexander konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu akşam First Lady'nin Covid-19 testi pozitif çıktı. Delaware'de Rehoboth Beach'teki evlerinde kalacak" dedi.

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada ise First Lady'nin testinin pozitif çıkmasının ardından Başkan Biden'a test yapıldığı duyuruldu. Açıklamada, Biden'ın Covid-19 testinin negatif sonuç verdiği ancak bu hafta boyunda düzenli aralıklarla test yapılacağı ve semptomların izleneceği ifade edildi.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli
 

Son paylaşılanlar

ABD ve İran bayrağı / Sosyal medya

ABD ile İran arasında gizli görüşmeler yapıldı

Gizli görüşmelere ABD tarafından Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Orta Doğu ve Kuzey Afrika Koordinatörü Brett McGurk ile İran Özel Temsilcisi Abram Paley'in katıldığı belirtilirken, İran tarafına ilişkin ise bilgi verilmedi.