YENİLENDİ - Duhok'ta iki kişi birbirini vurdu

14-12-2023
Etiketler Prof. Dr. Naci Görür İstanbul Deprem Kuran-ı Kerim Şırnak Silopi Sebahat Ormanlı PKK SİHA Kürdistan Bölgesi Gazeteci RSF İran Türkiye Türkiye Destekli Gruplar Duhok Silahlı saldırı
A+ A-

Erbil (Rûdaw) – Duhok’ta iki kişi arasında yaşanan kavga kanlı bitti. Silahlı kavgada aynı köyden olduğu öğrenilen iki kişi karşılıklı ateş açarak birbirini vurdu.

Duhok Rûdaw Temsilcisi Nasır Ali’nin aktardığına göre bugün öğlen saatlerinde Dılşad Muhammed Said Parkı yakınındaki ana cadde üzerindeki biri araç içerisinde, diğeri kaldırım üzerinde iki kişi kanlar içerisinde bulundu.

Olayın şahitlerinin Rûdaw’a aktardığına göre, araç içindeki iki kişi bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Biri diğerini silahla vurarak kaçmaya başladı. Yaralanan kişi araçtan kaçan kişiye silahla ateş açtı. Yaşanan çatışma ardından her ikisi de olay yerinde hayatını kaybetti.

Henüz teyit edilemeyen bilgilere göre birbirini vuran kişilerin yakın akraba oldukları ve aralarında husumet olduğu iddia edildi.

Olay hakkında bir basın açıklaması yapan Duhok Polis Sözcüsü Hemin  Süleyman,  Hikmet Hadi ve Mehdi Tecir isimli Duhoklu ve aynı köyden oldukları belirlenen iki kişinin Dılşad Muhammed Said Parkı yakınında öldürülmüş halde bulunduklarını söyledi.

Süleyman, bu kişilerin henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü tartıştıktan sonra yanlarındaki silahlarla karşılıklı ateş açarak birbirlerini öldürdüğünü kaydetti.

Polis olay hakkında geniş çaplı soruşturma başlattı.

Duhok Polis Sözcüsü, soruşturmanın tamamlanması ardından olay hakkında kamuoyunun bilgilendirileceğini sözlerine ekledi. 

Cenazeler otopsi yapılmak üzere Duhok Adli Tıp morguna kaldırıldı.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli