Sosyal medya fenomenlerinin 5. kattan attığı kadın konuştu

22-11-2023
Etiketler Erbil Eskan Tower Sosyal Medya Fenomen
A+ A-

Erbil (Rûdaw) – Erbil’de sosyal medya fenomeni şahıslar tarafından kandırılarak eve götürülen ve apartmanın 5’inci katından düşen 19 yaşındaki F. İsimli kadın “Biri benimle cinsel ilişkiye girdi, diğeri de bunu istedi. Kabul etmediğim için beni balkondan attılar” dedi.

Başkent Erbil’de 18 Kasım günü sabah saat 07:30’da Eskan Tower Apartmanında apartmandan düşen genç bir kadının görüntüleri sosyal medyada paylaşılmış, olayın hemen ardından asayiş güçleri sosyal medya fenomeni oldukları anlaşılan 2 şüpheliyi gözaltına almıştı.

Hastaneye kaldırılan ve belinden ağır yara alan 19 yaşındaki F. isimli kadın, olayın ayrıntılarını Rûdaw muhabirine anlattı.

Olay günü annesi ve üvey babasının evde olmadığını, sosyal medya üzerinden konuştuğu F.Z. ve M.A. isimli sosyal medya fenomenlerinin kendisini saat 12:00’de kendi evlerine çağırdığını söyledi.

Sabah saat 03:00’te araçla eve gelen şüphelilerle oturudukları Eskan Tower Apartlamanına gittiklerini anlatan F., “Orada biri benimle cinsel ilişkiye girdi, diğeri de bunu istedi. Kabul etmediğim için beni balkondan attılar” diye konuştu.

Hayati tehlikeyi atlatan F.’nin hastanede tedavisi devam ederken henüz istismarı kesinleştiren doktor raporu çıkmadı.

Rûdaw’a konuşan ve isminin açıklanmasını istemeyen F.’nin üvey babası da, şüphelilerden birinin sorguda cinsel istismar suçunu kabul ettiğini söyledi.

Erbil Asayişinden olayın ilk günü yapılan açıklamada, “şüphelilerin alkolün etkisi altında genç kadını balkondan attığı” bilgisine yer verilmişti.

Ebeveynleri 8 yıl önce boşanan F., annesinin yanında yaşıyordu. Üvey baba, olay günü baba evine gittiğini, sabah kendisine gelen telefon ile olaydan haberdar olduklarını anlattı.

Üvey baba, “Bize kızınıza araba çarpmış, hastanede dediler. Hastaneye vardığımızda komada olduğunu gördük, sırtından ve başından darbe almıştı” dedi.

Aile sosyal medyada tanınan F.Z. ve M.A.’nın dışında olayda dahli olan başka bir kişi hakkında da şikayette bulunduğunu savundu.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli
 

Son paylaşılanlar

Foto: Rûdaw

Protesto nedeniyle Erbil-Süleymaniye yolu trafiğe kapatıldı

Yaklaşık bir haftadır bozuk yolların onarılması talebiyle protesto düzenleyen vatandaşlar bugün Erbil-Koye-Süleymaniye kara yolunu trafiğe kapattı. Yük kamyonları ve tankerlerin geçişine izin verilmeyince her iki tarafta uzun kuyruklar oluştu.