Amanda Seyfried'den Rûdaw'a: Berlin'in heyecanını seviyorum

24-02-2024
Rûdaw
Amanda Seyfried'den Rûdaw'a konuştu
Amanda Seyfried'den Rûdaw'a konuştu
Etiketler Amanda Seyfried Uluslararası Berlin Film Festivali
A+ A-

Berlin (Rûdaw) - Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen 74. Berlin Film Festivaline katılan Oscar adayı oyuncu Amanda Seyfried kırmızı halıda yürüdü.

Dünyaca ünlü aktris Amanda Seyfried bir opera projesinde yer alan bir kadını canlandırdığı  "Seven Veils" ile festivalde yer alıyor. Ancak güzel oyuncu filmin kadroyla bir takım sorunlar yaşamasına rağmen festivalde olmaktan büyük bir heyecan duyduğunu belirtiyor. 

Film, festivalin iki ana ödülü olan Altın ve Gümüş Ayılar için diğer 19 filmle birlikte yarışacak.

Berlin’de düzenlenen festivalde Seven Veils adlı filmin prömiyeri yapıldı.

Rûdaw mikrofonuna konuşan Seyfried, "Gerçekten harika. Uzun zamandır burada değildim. Berlin'in tüm enerjisini ve heyecanını seviyorum" dedi.

ABD’li oyuncu "Festivalde sinemayı seven insanların bir araya geldiğini görmek beni çok mutlu ediyor, filmimle gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Amanda Seyfried "Bu sanat. Ve çok sanatsal bir hikayeler anlatılıyor. İnsanların farklı tarzlarını seviyorum, farklı fikirleri var, sanatın insanları bir araya getirmesinin harika bir şey olduğunu düşünüyorum” şeklinde duygularını dile getirdi.

1985’te ABD’de dünyaya gelen Amanda Michelle Seyfried aktris, moda tasarımcısı ve şarkıcı. Allentown, Pensilvanya'da doğup büyüyen Seyfried, 11 yaşında modelliğe başladı ve 15 yaşında oyunculuğa adım attı.

2020'de Oscar  Akademi Ödülü'ne ve En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Altın Küre'ye aday gösterildiği biyografik film "Mank"ta rol aldı.

2022'de ise televizyon kısa dizisi "The Dropout"taki rolüyle Altın Küre kazandı.

 2022 yılında Time dergisi tarafından dünyanın en etkili 100 kadını arasında gösterildi.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli