Rûdaw 2024’te kadın gazetecilerin yetiştirilmesine daha fazla önem verecek

31-12-2023
Rûdaw
Etiketler Rûdaw Kürt Medyası
A+ A-

2024’e girerken başta Kürdistan halkı olmak üzere dünyadaki tüm izleyicilerimizin, dinleyicilerimizin ve okurlarımızın yeni yılını kutluyor herkes için huzur ve mutluluk dolu bir yıl olmasını diliyoruz.

Rudaw Medya Grubu, birçok engele ve zorluğa rağmen 2023 yılını ilerlemeler ve büyük adımlarla geride bıraktı. Bu başarılar Rûdaw çalışanlarının birer birer yeteneklerinin bir göstergesi ve halkın Rudaw'a olan desteği ile sevgisinin bir kanıtıdır.

Rûdaw Medya Grubu, 2023 yılında çok sayıda yeni küresel ortakla anlaşmalar yaparak hem bölgedeki hem de dünyadaki konumunu güçlendirmeyi sürdürdü. Rûdaw geçtiğimiz yıl da birçok uluslararası ödül aldı. Rûdaw, güçlü haber kaynağı sayesinde Kürdistan ve bölgedeki olayları dünyaya servis etmeye devam etti.

Rûdaw, dünyanın önde gelen haber kaynaklarından biri ve bölgenin önde gelen medya kuruluşlarından biri haline gelerek gelişmesini sürdürdü. Bu çerçevede Rûdaw Digital de muazzam bir ilerlemeyle yoluna devam etti.

Kürdistan medyasında bir yenilik olarak öne çıkan podcast programlarıyla üretimini artırarak içerik ve üretimlerini artıran Rûdaw Medya Grubu 2023 yılında Çince yayın hayatına başlayarak, Kürt medyasındaki öncülüğünü sürdürdü.

Rûdaw Medya Grubu 2024’te de yeni adımları ve yapımları olacak, aynı zamanda modern bir genişlemeye de şahit olacaksınız. Rûdaw, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA) ortaklığıyla Kürdistan ve Irak genelinde kadın gazetecilerin eğitimine de özel önem verecektir.

Rûdaw’daki tüm meslektaşlarımızın 2023 yılındaki başarılarından dolayı tebrik ediyor bu vesileyle şehit Şifa Gerdi ve 2014 yılından bu yana kayıp olan muhabirimiz Ferhat Hamo'yu da bir kez daha saygıyla anıyoruz.

31 Aralık 2023

Rûdaw Medya Grubu

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli