Evlendiği kadın erkek çıktı, düğünden 12 gün sonra öğrendi!

09-05-2024
Etiketler Dolandırıcılık Evlilik Endonezya
A+ A-

Haber Merkezi – Endonezya'da bir adam, evlendikten 12 gün sonra eşinin erkek olduğunu öğrendi. Makyajla kadın kılığına giren adam  4 yıla kadar hapis istemiyle yargılanıyor.

Endonezya'da 26 yaşındaki A.K 12 gün önce evlendiği ve kendini Adinda Kanza Azzahra olarak tanıtan EHS'nin erkek olduğunu öğrendi.

Yerel basında çıkan habere göre, ESH isimli bir adam, 26 yaşındaki A.K'yi dolandırmak için kendini Adinda Kanza Azzahra adında bir kadın olarak tanıttı.

Endonezya medyasında yer alan haberlere göre, yaptığı makyaj ve giydikleriyle kimliğini gizleyen ESH, A.K ile 2023 yılında internetten tanıştı.

A.K, ESH'ye ilk görüşte aşık olduğunu söylerken, cesaretini toplayarak ESH'yi dışarı çıkarmaya karar verdiğini anlattı.

Bazı tuhaflıklar olduğunu görse de tahmin edemedi

Sık sık yüz yüze buluşmaya başlayan ikili daha sonra A.K'nin ESH'ye evlenme teklifi etmesiyle 12 Nisan 2024'te basit ve kayıtsız bir düğün töreniyle evlendiler.

A.K nişanlısının bazı tuhaflıkları olduğunu ama erkek olduğunu asla tahmin etmediğini söyledi.

Evliliği resmi olarak kaydetmekten kaçınmak için ESH, A.K'ye yalnız yaşadığını annesinin olmadığını ve babasının da kayıp olduğu yalanını  söyledi.

Cinsel ilişkiye girmemek için bahaneler uydurdu, şüpheler arttı

NTV’nin haberine göre evlilikten kısa bir süre sonra, A.K'nin ailesi ESH'nin davranışlarından şüphelenmeye başladı. ESH'nin A.K ile cinsel ilişkiye girmemek için bahaneler uydurmasıyla şüpheler daha da arttı.

Evliliğin 12. gününde, A.K'nin ailesi sonunda ESH'Yİ  araştırmaya karar verdiler. ESH'nin evini ve babasını bulan aile şok eden gerçeği öğrendiler.

Hayal kırıklığına uğrayan ve utanç duyan A.K'nin ailesi, ESH'yi dolandırıcılık nedeniyle polise bildirdi.

Mağdurdan para almak istediğini itiraf eden ESH 4 yıla kadar hapis istemiyle yargılanıyor.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli